Creatieve dag 2017 | 2e Pinksterdag

Al jaren een begrip in Markelo en omstreken: de Creatieve dag op 2e Pinksterdag.

Dit jaar is de organisatie, welke in handen ligt van de VTC, ASVM en Herberg de Pot, erin geslaagd om wederom een mooi programma samen te stellen voor jong en oud.

Tijdens deze dag is er een grandioze rommelmarkt, diverse kramen met creativiteiten en koopwaar. Muzikale (dans)optredens op het binnen- én buitenpodium van onder meer Die Stadlfreunde, Gerrit Pelle, Brook Duo, Top TSG, de Kinderboerendansers en de Stedeker Daansers. Unieke tractoren en oldtimers zorgen voor een mooi decor. Tevens is er volop vertier voor kinderen.

Deelname aan de rommelmarkt is gratis voor kinderen tot 12 jaar en 1 volwassene per standplaats. Het terrein is geopend vanaf 9.00 uur om de spullen klaar te zetten, aanmelden voorafgaand via rommelmarkt@creatievedag.nl

De Creatieve dag wordt gehouden tussen 10.30 – 17.00 uur

Locatie: terrein achter Herberg de Pot, Potdijk 9, Markelo

Entree €5,00

Parkeren gratis

Creatieve dag

Laat een reactie achter