Creatieve dag 2017 | 2e Pinksterdag

Al jaren een begrip in Markelo en omstreken: de Creatieve dag op 2e Pinksterdag.

Dit jaar is de organisatie, welke in handen ligt van de VTC, ASVM en Herberg de Pot, erin geslaagd om wederom een mooi programma samen te stellen voor jong en oud.

Tijdens deze dag is er een grandioze rommelmarkt, diverse kramen met creativiteiten en koopwaar. Muzikale (dans)optredens op het binnen- én buitenpodium van onder meer Die Stadlfreunde, Gerrit Pelle, Brook Duo, Top TSG, de Kinderboerendansers en de Stedeker Daansers. Unieke tractoren en oldtimers zorgen voor een mooi decor. Tevens is er volop vertier voor kinderen.

Deelname aan de rommelmarkt is gratis voor kinderen tot 12 jaar en 1 volwassene per standplaats. Het terrein is geopend vanaf 9.00 uur om de spullen klaar te zetten, aanmelden voorafgaand via rommelmarkt@creatievedag.nl

De Creatieve dag wordt gehouden tussen 10.30 – 17.00 uur

Locatie: terrein achter Herberg de Pot, Potdijk 9, Markelo

Entree €5,00

Parkeren gratis

Creatieve dag

Swingen in de Pot 19 maart 2017

Aanstaande zondag, 19 maart is het jaarlijkse optreden ‘Swingen bij de Pot’ van de Hofjazzband. Vanaf 14.30 uur zal er door de band dixieland, blues en jazz ten gehore worden gebracht. Het concert duurt tot ongeveer 17.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

bg1

Schik in de Pot 22 maart 2017

Op woensdag 22 maart kun je bij ons weer een avondje lachen bij “Schik in de Pot”. Niemand minder dan Arie Koomen zorgt voor een stand-up comedy avond.

Stap in de comedy wereld van Arie Koomen en laat je verrassen. Arie noemt zich hobby comedian, maar wel eentje op Europa League niveau. Hij heeft een eigen stijl en is zichzelf op het toneel. De comedy show van Arie gaat van de hak op de tak, dus je moet je hoofd er goed bij houden. In een sneltreinvaart passeren diverse onderwerpen de revue. Soms lekker maatschappijkritisch en soms lollige observaties zonder diepgang, gewoon puur om te vermaken.

Arie was de eerste Nederlandse comedian bij The Comedy Factory. Hij speelde onder andere in de Lama’s en Arie & Silvester. Nieuwsgierig en heb je er nu al “schik” van? Aanvang: 20.00 uur

Entree: €12, plaatsen zijn te reserveren via 0547-361342 of info@herbergdepot.nl

Schikindepot_poster_Arie Koomen klein

Sint Joapik in Markelo – 23 juli 2016

Stichting Maarkels Landschap organiseert een unieke landdag met de naam: Sint Joapik Markelo Machtig Mooi. Zaterdag 23 juli vindt deze landdag plaats en staan traditionele landbouwproducten zoals graan, meel en brood centraal. “Haast-vergeten” landbouwtechnieken zijn in beeld en geluid te zien en te horen. Lokale streekproducten kunnen worden gekocht en geproefd bij de vele kraampjes op het terrein.  Al met al een dag waarbij het Maarkels Landschap en een groot aantal historische-culturele organisaties zich presenteren aan het publiek. Een dag voor iedereen die het plattelandsleven een warm hart toedraagt.
Binnen treft u het werk van diverse stichtingen en verenigingen op het gebied van het cultureel erfgoed aan. Op het terrein zijn er allerlei demonstraties op het gebied van landbouw, landbouwproducten en natuurbeheer.

Sint Joapik

Sint Joapik 23 juli

Creatieve dag 2016

2e pinksterdag, 16 mei 2016 is er weer een Creatieve dag!!

Creatieve dag 2016

 

Flyer Creatieve dag