DE POTHOEK

Tot 250 personen

TOT 250 PERS.

De Pothoek

De Pothoek is de grootste zaal in Herberg de Pot. Deze zaal is geheel naar eigen smaak in te richten en aan te passen. Door de houten afwerking, de kroonluchters en een heuse dansvloer is deze zaal een fantastische locatie voor bruiloften, grote feesten en bijeenkomsten! Wij bespreken graag de opties met je, neem daarvoor contact met ons op.

KLEINE PARTIJEN

Inrichting

De Pothoek is geheel naar eigen smaak in te richten en aan te passen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld deze zaal kleiner maken door middel van een ingebouwde afscheiding met gordijnen. Op deze manier voelt de zaal niet groots en ongezellig bij feesten of bijeenkomsten met minder personen dan de zaal kan huisvesten! Vanaf minimaal 25 personen te reserveren.

TERRAS EN BUITENTERREIN

Genieten van de buitenlucht

Aangrenzend aan zaal de Pothoek zit een buitenterras, maar ook een groot evenemententerrein. Een feest of bruiloft in de Pothoek? Bij lekker weer zetten we de deuren open, zodat je gasten ook kunnen genieten op het privé terras van de Pothoek! Tevens is het mogelijk om (gedeeltelijk) buiten je evenement, bruiloft of feest te geven, voor meer informatie daarover klik op onderstaande button.