DE HERBERG

Ouderwets gezellig

Al meer dan 150 jaar is de herberg hetzelfde gebleven. De sfeer van toen is nog écht terug te vinden in het café, waar de tap altijd open staat, maar ook de drankjes van toen nog op de plank staan!

OVER ONS

Persoonlijk en ongedwongen

Al zeker 7 generaties hebben Herberg de Pot eigen gemaakt, allemaal staan zij voor het behouden van het belangrijkste gedachtegoed: Herberg de Pot blijft zoals het is, ouderwetse gezelligheid waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht voorop staat! Zoals het vroeger ook al ging: iedereen is welkom om aan te schuiven voor een bakje koffie of een biertje van de tap en sluiten doen wij, Henk, Teunis-Jan en Susan, pas wanneer de laatste gast het café heeft verlaten!

AUTHENTICITEIT

Terug in de tijd

Onze herberg ziet er nog nagenoeg hetzelfde uit als hoe het er 100 jaar geleden uitzag, bijna museumwaardig! Vroeger was er ook de mogelijkheid tot overnachten in de herberg, tegenwoordig heeft de herberg deze faciliteiten niet meer. In de herberg kun je terecht voor een drankje, een goed feest, een prachtige bruiloft of voor tal van andere mogelijkheden!

HISTORIE

150 Jaar geschiedenis

De herberg lag vroeger aan de Hessenweg van Holland via Deventer richting Duitsland. Na een moeizame tocht was de Pot dan de geschikte plek om de nacht door te brengen en de paarden te wisselen. Het interieur van toen is al die jaren onveranderd gebleven!