DE ZALEN

Voor elke gelegenheid

Van een bedrijfsuitje tot een verjaardag, en van een optreden tot een bruiloft, bij de Pot is het allemaal mogelijk! Wij beschikken over drie prachtige zalen die van elk feestje of vergadering een geslaagd event kunnen maken! Bij iedere zaal is zelfbediening, barhulp of bediening mogelijk.

TOT 250 PERS.

De Pothoek

De grootste zaal van Herberg de Pot! De indeling en aankleding is geheel naar eigen smaak in te richten en je hebt toegang tot een eigen privé terras grenzend aan de zaal. Erg geschikt voor bruiloften, feesten, evenementen, maar ook vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten.

100 PERS.

De Deel

Grenzend aan het authentieke café vind je De Deel. Een zaal die wij op verschillende manieren kunnen inrichten. Een feest met DJ, vergaderen in U-vorm opstelling of kleinschalig je bruiloft vieren? Genoeg mogelijkheden in deze zaal!

TOT 60 PERS.

De Cosy

Vroeger de stal waar de varkens stonden, nu een knus vrijstaand pand voor feesten, vergaderingen of bijeenkomsten. Bediening door ons, of je eigen bier tappen? Alles is mogelijk!

TOT 20 PERS.

De Herenkamer

Vergaderen in een huiselijke sfeer met de mogelijkheid om even een luchtje te scheppen op het terras! Ga terug in de tijd en waan je in de huiskamer van vroeger, waar de ouderwetse haard, beeldjes, klokken en serviesset nog bewaard zijn gebleven!

BUITENTERREIN

Evenementenlocatie

Het grote buitenterrein naast het pand heeft de bestemming van een evenemententerrein. Geschikt voor allerlei soorten evenementen, zelfs je bruiloft of bedrijfsfeest kunnen in de mooie zomermaanden buiten gevierd worden!