DE OMGEVING

Erop uit in de natuur

Rondom Herberg de Pot bevinden zich twee natuurgebieden: de Herikerberg en de Borkeld. Twee mooie wandel- en fietsgebieden, met unieke uitzichten over het prachtige landschap van Markelo. Lekker de natuur in en daarna een kop koffie in de herberg!

DE HERIKERBERG

Genieten van de bossen

Zin in een fijne wandeling? Vanaf de parkeerplaats bij de herberg loop je zo het bos van de Herikerberg in. In dit bos zijn meerdere wandel- en fietspaden aangelegd, allemaal langs prachtige plekken! Ga lekker het bos in om vervolgens de benen de rust te geven op ons terras en na te genieten met een heerlijk bakje koffie!

FIETSROUTES

Ontdekken per fiets

De herberg ligt aan meerdere prachtige nieuwe fietsroutes. Deze routes zijn geschikt voor iedereen en je kunt helemaal zelf bepalen hoe ver je wilt fietsen en hoe lang je er over wil doen. Benieuwd welke routes er zijn? Klik op de link om naar de website van fietsroutes te gaan!

wandelen markelo natuur

OVERNACHTEN

Midden in de natuur

Onze herberg heeft geen overnachtingsfaciliteiten, maar wil je toch in de prachtige omgeving van de Herikerberg blijven voor langer dan een dag? Dan zijn er in de omgeving diverse fantastische mogelijkheden.